Famileto - pentru o familie fericită!

Home
Despre Noi
De ce Famileto?
Servicii
Info Clienti
Cerere Online
Tarife
Angajeaza-te
Contact

Recomandari
Parteneri

english  romana

Despre Noi

FAMILETO – Pentru o familie fericita!
Famileto ofera din 2007 servicii de selectie si plasare personal pentru ingrijire copii, ingrijire varstnici/bolnavi si menaj. De asemenea, agentia recruteaza personal pentru administrare resedinte particulare, soferi, gradinari etc.

BONE/BABYSITTING

Sunteti gata pentru un nou membru in familie?

Bucuria de a deveni parinte este cea mai mare! Pe langa acest entuziasm, suntem siguri ca doriti sa lasati cea mai importanta fiinta, copilul dumneavoastra, in grija cuiva in care puteti avea incredere, in timp ce sunteti la serviciu. Aici, la Famileto, asta tintim.

La Famileto organizam un proces de selectie profesionist care include interviul, evaluarea psihologica si verificarea referintelor pentru fiecare bona. In plus, le solicitam cazierul judiciar. Suntem siguri ca dupa acest proces de selectie va putem recomanda persoana potrivita pentru dumneavoastra. In acest fel, veti putea economisi timpul cerut de implicarea in gasirea bonei dorite.

Astfel, copilul dumneavoastra va fi in grija unei bone responsabile, echilibrate si de incredere.

INGRIJIRE VARSTNICI/BOLNAVI

Sunt cei care v-au crescut si au avut grija de dumneavoastra. Acum ei au nevoie de sprijin. Oferiti-le o batranete mai usoara. Angajati o ingrijitoare.

Aveti nevoie de o ingrijitoare pentru ingrijirea unei persoane bolnave sau in varsta? In baza de date a agentiei noastre gasiti persoane serioase, cu experienta in acest domeniu, care au rabdarea necesara pentru a se ocupa de bolnavi sau varstnici.

Printre atributiile unei asistente varstnici se numara prepararea si servirea hranei varstnicului, administrarea medicatiei, asigurarea igienei bolnavului.

MENAJ

Va doriti o casa curata fara ca aceasta sa va ocupe tot timpul liber?

Solutia este sa angajati o menajera. Fie ca aveti nevoie de o menajera zilnic, saptamanal sau ocazional, Famileto va gaseste persoana care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra.

Ca si in cazul bonelor, persoanele care doresc sa lucreze ca menajere trebuie sa treaca prin procesul de selectie de la Famileto. Interviul, verificarea referintelor si a cazierului judiciar ne permit sa alegem o persoana de incredere, responsabila si cu experienta.

Famileto exista pentru a va face viata mai usoara, pentru ca dumneavoastra sa aveti mai mult timp liber pentru activitati mai placute.

[ sus ]

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Contact

© 2007 Famileto - pentru o familie fericita! Toate drepturile rezervate.

Bone, Ingrijire batrani, Menaj - Bucuresti