Famileto - pentru o familie fericită!

Home
Despre Noi
De ce Famileto?
Servicii
Info Clienti
Cerere Online
Tarife
Angajeaza-te
Contact

Recomandari
Parteneri

english  romana

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial al SC Vocativo SRL.
Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC Vocativo SRL.

Vizitatorii acestui site au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
  • inserarea in paginile proprii a unor link-uri catre acest site (atunci cand link-urile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, va rugam sa asigurati deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului Famileto);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Politica de confidentialitate

Informatiile de mai jos, sunt denumite, la modul general "Politica de confidentialitate", si reglementeaza modul in care Famileto trateaza informatiile cu caracter personal si nu numai ale clientilor sai sau ale vizitatorilor site-ului. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate va rugam sa parasiti acest site.

Continuarea vizitei se interpreteaza ca accept al dumneavoastra al aceastei Politici.


Datele personale

Famileto colecteaza date specifice despre vizitatorii sitului doar atunci cand informatia este furnizata in mod voluntar, prin intermediul formularelor de contact, de comanda sau de suport de pe site. De asemenea, mai putem obtine informatii personale din CV-urile trimise de dumneavoastra in vederea unei angajari.

Informatii personale colectate prin intermediul acestui site vor fi dezvaluite doar in cazul in care acest lucru este cerut de catre autoritatile statului, doar pentru a combate eventuale actiuni ilegale.

Unele informatii sunt colectate de Famileto in mod automat. Identitatea vizitatorilor nu este dezvaluita de aceste informatii carese refera la adresa de Internet atribuita calculatorului dumneavoastra (IP-ul), numarul si frecventa vizitatorilor. Aceste informatii sunt folosite exclusiv in scopuri statistice.

[ sus ]

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Contact

© 2007 Famileto - pentru o familie fericita! Toate drepturile rezervate.

Bone, Ingrijire batrani, Menaj - Bucuresti